BeyondTrust (voorheen Bomgar) is de wereldleider op het gebied van Privileged Access Management en biedt de meest naadloze aanpak om datalekken met betrekking tot gestolen inloggegevens, misbruikte rechten en gecompromitteerde toegang op afstand te voorkomen.

BeyondTrust’s uitbreidbare platform stelt organisaties in staat om eenvoudig privilege-beveiliging te schalen naarmate bedreigingen zich ontwikkelen in endpoint-, server-, cloud-, DevOps- en netwerkapparaat omgevingen. BeyondTrust verenigt de breedste set van geprivilegieerde toegangsmogelijkheden met gecentraliseerd beheer, rapportage en analyse, waardoor personeel beslissende en geïnformeerde acties kunnen ondernemen om aanvallers te weren. BeyondTrust holistische platform onderscheidt zich door zijn flexibele ontwerp dat integraties vereenvoudigt, de productiviteit van gebruikers verbetert en investeringen in IT en beveiliging maximaliseert.

BeyondTrust geeft organisaties de zichtbaarheid en controle die ze nodig hebben om risico's te verminderen, nalevingsdoelstellingen te bereiken en operationele prestaties te verbeteren. BeyondTrust wordt vertrouwd door 20.000 klanten, waaronder de helft van de Fortune 100, en een wereldwijd partnernetwerk.