Top-E-mailarchivering.JPG

E-mail raakt elke schakel van de waardeketen van uw bedrijf en de inhoud is van onschatbare waarde. Helaas kunnen de kosten en lasten van e-mailarchivering uit de hand lopen, met name bij gebruik van oude systemen op uw eigen locatie.

Organisaties hebben behoefte aan een oplossing die veiligheid, integriteit, schaalbaarheid en vereenvoudigd beheer biedt. Mimecast E-mailarchivering biedt een volledige cloudbased SaaS-oplossing, voorzien van de integriteit en krachtige functies die een organisatie nodig heeft om de voldoen aan de meest veeleisende informatiebeheerbehoeften. Mimecast, genoemd als ‘leader’ in de ‘Gartner Magic Quadrant for Enterprise Information Archiving’ van 2015 en een ‘Top Player’ op het gebied van archivering in de ‘Information Archiving Market Quadrant’ van de Radicati Group in 2016, biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van e-mailarchivering die voldoen aan de doelstellingen van zowel het bedrijfsbestuur als de personeelsproductiviteit.

Uitgebreide archiveringsmogelijkheden in de cloud

Door gebruik te maken van meerdere verzamelpunten, waaronder de journal-, gateway- en synchronisatietechnologieën, zorgt Mimecast voor behoud van de originele e-mail, gedetailleerde metadata (waaronder e-mailontvangers en ontvangstdatum en -tijd) en een kopie van de e-mail indien deze is aangepast vanwege het bedrijfsbeleid. Dankzij flexibele e-discoverytools kunnen beheerders snel reageren op conflicten of andere verzoeken. De archiveringsmodule van Mimecast biedt organisaties een onafhankelijke,  controleerbare, langdurige opslag die voldoet aan de best practices voor informatiebeheer. De inhoud van e-mails wordt beschermd tegen menselijke fouten, kwaadwilligheid of technische storingen. Dit geldt voor zowel lokaal als in de cloud gehoste e-mails.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN:

 • Directe beveiliging van kostbare intellectuele eigendommen.
       
 • Uitgebreide ondersteuning op het gebied van regelgeving, e-discovery en conflicten via compliance-driven ‘chains of custody’ en een volledig geïndexeerd archief voor snelle zoekopdrachten.
       
 • Naadloze migratie van live en gearchiveerde e-mailgegevens naar Office 365 en andere                              cloudomgevingen.
       
 • Lagere kosten en minder complexiteit dankzij een geïntegreerd cloudplatform en een intuïtieve                    administratieve webinterface.
       
 • User empowerment via een Outlook®-invoegtoepassing, Mac-app en mobiele apps voor iPhone®,iPad®, Android®, Windows Phone® en BlackBerry®.
       
 • ISO 27001- en ISO 27018-certificering (wereldwijd), SOC 2 voor een type 1-rapport (VS) en HIPAA-conformiteit (VS en VK).


mimecast-email2.JPG

Centrale controle, veiligheid en beheer

Beheerders controleren de beleidsvoering inzake e-mailopslag waarbij drie gecodeerde kopieën op verschillende locaties worden opgeslagen. Granulair beleid voor gegevensopslag, e-discovery en rapportagemogelijkheden helpen bij het ondersteunen van compliance.

Empowerment

Mimecast E-mailarchivering stimuleert de productiviteit van werknemers aangezien zij rechtstreeks toegang hebben tot hun e-mailarchieven. Elk inkomend, uitgaand en intern e-mailbericht kan direct worden opgevraagd vanaf elk apparaat dat is voorzien van een toonaangevende 7-seconden SLA. Hierdoor kunnen werknemers overeenkomsten, bijlagenen overige belangrijke e-maildata zelf vinden, waardoor hun productiviteit wordt verhoogd zonder dat daarbij ondersteuning van IT nodig is.

Geïntegreerde veiligheid en continuïteit

De Mimecast E-mailarchiveringsdienst is gebaseerd op een speciaal ontwikkeld cloudplatform dat eveneens de modules Mimecast e-mailbeveiliging en -continuïteit ondersteunt. De geïntegreerde diensten van Mimecast bieden grote voordelen, waaronder een robuuste veiligheid en 100% beschikbaarheid, zelfs als de primaire e-mailsystemen niet beschikbaar zijn. Dankzij Mimecast kunnen organisaties de kosten van de cloud en voordelen van de schaalbaarheid optimaal benutten zonder beheer of veiligheid in gevaar te brengen.

onderaan.JPG

Heeft u vragen over bovenstaande of wilt u meer informatie klik dan HIER